Hei sinä - ja hyvää joulua! Tämä kauppias siirtyy nyt muutaman päivän mittaisen ja toden totta ansaitun joululoman viettoon. Seisomisesta...

Salamatkustajan joulutervehdys

24.12.12 Satu Kommentteja: 10

Hei sinä - ja hyvää joulua!

Tämä kauppias siirtyy nyt muutaman päivän mittaisen ja toden totta ansaitun joululoman viettoon. Seisomisesta kipeiden jalkojen ja pakkauspaperissa haavoille menneiden sorminahkojen ohella nämä kuvat muistuttavat siitä, että jotain on saatu aikaiseksi.

Olen pakannut paperipusseihin viimeisen viikonlopun aikana noin tsiljoona muumikuppia, kymmeniä Kapu-kahvilusikoita, metrikaupalla Lapuan Kankureiden astiapyyhkeitä ja aika monta Reino- ja Aino-paria. Tähän tapaan:


Islannin-kylään tullut armas pikkusiskoni vietti varastossa puolituntisen ja sai aikaan tämän. Tarjosin kaljat. 


Baarin jälkeen harpoimme pari korttelia kotiin, jossa odottivat joulueväät: macaron-leivokset ja pari pulloa skumppaa. Voi täydellisyyttä. Skumppa ei valitettavasti päässyt kuvaan, koska se on  jumissa jääkaapissa, siellä korvapuustien, skyr-kakun, varpaanvälijuustojen ja mutsin perunalaatikon takana. Että se varmasti on huomenna tarpeeksi kylmää.


Ihanaa ja rauhallista joulua teille kaikille, missä sitten ikinä olettekin! Yksin kotona villasukissa, reppureissulla Zimbabwessa tai synnyttämässä. Palataan linjoille viimeistään ensi vuonna. Halaus!

10 kommenttia:

 1. Samoin sinne! Kiitti mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinulle myös - rentoa ja ihanaa viikkoa :)

   Poista
 2. Hyvää joulua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta blogista ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua! Meidän supisuomalaisen joulupöydän kruunaa jälkiruoka eli mainio, suussasulava skyr-kakku, jonka 4-vuotiaskin osaa äiskän pienellä avulla pyöräyttää. Kiitos blogisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Meilläkin syötiin samaa kakkua jouludinnerillä. Tuli hyvää! Toivottavasti teilläkin.

   Poista
 5. Hyvaa joulua Kaliforniasta! Taalla vasta aloitellaan joulun viettoa.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?