Naked me

Noora haastoi Vuoden mutsit mukaan olemaan tavallisia: "napatkaa itsestänne naturelli kuva ja osallistukaa taisteluun normaaliuden puolesta".

Mainio idea! Kuten Katjakin tontillaan osuvasti totesi, realismi on rakastettava asia. Photoshopatut ja stailatut kuvat voivat olla kauniita, mutta eivät ne kyllä todellisuudesta mitään kerro. Ja todellisuus on kuitenkin elämässä kiinnostavinta.

No tässähän ollaan. Ripustin juuri 40 metriä jouluvaloja myymälän ikkunaan. Silmien punoitus ei siis johdu budista vaan kylmästä talviviimasta. Jämähtänyt jakaus vihjaa, että tukankin vois välillä pestä. Ehkä huomenna?Ylläoleva pärstä ei ole kaukana jokapäiväisestä todellisuudesta. Mun meikkipussissa on oikeasti yksi kuivunut maskara (kun harjaan sylkäisee, tuubista saa tiukan paikan tullen vähän väriä irti) ja meikkivoide, jonka ostin Gatwickin lentokentältä noin kolme vuotta sitten. Se haisee hassulle, mutta  vie pahimman terän satunnaisilta finneiltä. Pusuhuulien kylkiäisenä tulee kivan lämmin olo, kun käyttää Lorealin sijasta rahat vahvaan espanjalaiseen punaviiniin.


Tunnisteet: