Samperi, häälahja tipahti tänään siivotessa varpaille. Onneksi aarre ei mennyt rikki. Se on nimittäin yksi maailman hienoimpia häälahjoja. ...

Kivi vierähti sydämeen

27.9.12 Satu Kommentteja: 14

Samperi, häälahja tipahti tänään siivotessa varpaille. Onneksi aarre ei mennyt rikki. Se on nimittäin yksi maailman hienoimpia häälahjoja.Kun muutama vuosi sitten menimme naimisiin ja pidimme bileet, emme kertoneet kenellekään, että juhlimme nimenomaisesti häitä. Halusimme välttää häähärdellin, mutta nauttia ystäviemme seurasta. Pari kaveriamme tosin pelasivat varman päälle ja toivat lahjakassissa painavan lahjan: silkkinaruun käärityn ison kiven. Se oli käyty irroittamassa sen baarin seinästä, jossa tapasimme vuorikiipeilijän kanssa ensi kertaa. Samperi! Kyllä meikäläinenkin liikuttui.

Lahjana pala kiveä täydellinen: se ei kerää pölyä kaapissa, näyttää hienolta ikkunalaudalla, ei maksanut mitään ja on kuin meille tehty. Parasta ovat ne hilpeät keskustelut, joita kivenmurikka ihmisissä herättää. Sillin aina hihitellen muistelemme, kuinka tapasimme siellä nimenomaisessa baarissa ja kuinka Suomesta hullaantunut mies halusi esitellä minulle lähellä sijaitsevassa kodissaan Kalervo Palsan maalauksista tehtyä postikorttikokoelmaansa. Oli muuten tosi hienoja ne postikortit. Jäin sit yöksi. Kevytkenkäinen nainen kun oon.

14 kommenttia:

 1. Tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tässä tulikin sitten vuoden herkistelykiintiö täyteen.

   Poista
 2. Voi miten romanttinen tarina - ja IHANA lahja!

  VastaaPoista
 3. Onpa ollut upea lahja! Taatusti aina muistatte tapaamispaikkanne....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baarissa kun tapaa, muistikuvat tuppaavat jäämään hatariksi, heh. Mutta päälinjat on noin suunnilleen muistissa.

   Poista
 4. Hieno lahja ja tarina sen takana!
  Mun exä löysi raksatyömaalta joskus päänkokoisen täysin pyöreän kiven, jota olen sitten raahannut mukanani muutoissa joka asuntoon (muuttomiehet aina ihmettelee). Mutta haloo, heräsin viime keväänä siihen, että pyöreä kivi ei olekaan paikallaan oven pielessä ulkona. Joku oli varastanut mun kiven. Siis VARASTANUT KIVEN! Ei ole maailma enää rehti ja rehellinen, sano. Kivetkin viedään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saikohan joku ohikulkija siitä hyvän murikan kiukaaseensa?

   Poista
 5. Kerrotko vielä miten ne onnistuivat hakkaamaan ton kiven siitä seinästä irti ja oliko se ihan -ööh- ok?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli ilmeisesti käytetty jotain kiipeilyhakkua ja muljutus-tekniikkaa :)

   Poista

Mitä tuumaat?