Eräänlainen perheloma

Mun mies on hyvä tyyppi, vaikka se onkin vuorikiipeilijä. Köydet, varmistimet, valjaat ja lihakauppiaan työvälineiltä näyttävät jäähakut vievät kotimme neliöistä aivan liikaa tilaa. Minä taas rakastan ratsastusta ja islanninhevosia. Koska mieheni sattuu työskentelemään vuoristo- ja turismialalla, ja itse olen henkeen ja vereen Islanti-fani ja rakastan matkustamista  ja diggaan tehdä mun miehen kanssa töitä, niputin hyödyt yhteen ja ta-daa: suunnittelin Islannin-matkan!

Tavoite on simppeli: Halusin järjestää pakettimatkan, jonne itsekin haluaisin osallistua. Niinpä reissulla on myös Viikko Islannissa -blogi, jonka kautta matkasta kiinnostuneet tai muuten vaan kiinnostuneet voivat kysellä tarkempia tietoja reissusta. Matkan voi varata Saga-Matkojen kautta.

Jos haluat Islantiin aktiivilomalle, jonka oppaina toimii mun mies ja mä (lapsi ei kuulu matkaviihdykkeisiin, se on anoppilassa), niin klikkaa tästä. Tästä tulee törkyhauska viikko.

Kuva: Björgvin Hilmarsson.

Tunnisteet: