Edellisen kirjoituksen kommenteissa pyydettiin kuvia kaupalta. Pidämme kauppiaskollegani kanssa englanninkielistä, Suomi PRKL! Design -kaup...

Tyylioivallus

10.6.12 Satu Kommentteja: 4

Edellisen kirjoituksen kommenteissa pyydettiin kuvia kaupalta. Pidämme kauppiaskollegani kanssa englanninkielistä, Suomi PRKL! Design -kauppaan liittyvää blogia täällä. Lupaamme aivan lähipäivinä ladata sinne kuvia kiskalta ja kiskan avajaisista - heti kun on saatu pahvilaatikot taiteltua, pohjakassa laskettua ja Jopo-pyörät koottua.

Yhden kuvan kanssa en kuitenkaan malta odottaa. Sillä voi herra mun jee: mulla, karjalaisella persjalkaisella paksupolvella, on sääret!!

Silmänkääntötemppu on yksinkertainen: kun kengät ja sukkikset ovat samaa väriä, punkerojaloista kasvaa melkein oikeat sääret. Menenkin heti maanantaina sukkahousukauppaan, ja ostan jokaisen kolmen kenkäparini väriä vastaavat nailonit. Eihän tässä kauppiaana enää minnekään juoksulenkille ehdi.

Tyylisuora: Suikka-hattu HiroNIAsta, mekko Birna, kengät Camper ja Kossupullo tyhjä.
4 kommenttia:

 1. Kossupullo tyhjä ja kumpikin kauppias on vielä tolpillaan. Kyllä se on vahva, suomalaisten viinapää :)

  Täähän on vallan muotiploki jo!

  VastaaPoista
 2. Hohohoo, eikä yhtään askel heilunut koko iltana. Ehdin ottaa kaksi ryyppyä lasista, muutoin aika meni kassakoneen takana ;)

  VastaaPoista
 3. Heh, tuo on syy miksi itse etsin nudeja korkkareita. Vaaleat sukkahousut, nudet korkkarit > loputtomat sääret :)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?