Vuoden mutsia ulkomaille

Suomenkielisen kirjallisuuden tilaaminen ulkomaille on hanurista. Kaikki verkkokirjakaupat eivät edes toimita Suomen ulkopuolelle. Ne, jotka toimittavat, veloittavat usein järjettömiä postitus- ja käsittelykuluja. Kuvaava esimerkki: jos tilaisin Akateemisen verkkokaupasta Vuoden mutsin Islantiin, joutuisin maksamaan kirjan lisäksi (25,42) jopa 30 euroa toimitusmaksua. Huhhuijaa.

Koska Vuoden mutsia ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla e-kirjana, ja minua korpeavat nuo kirjakauppojen korkeat ulkomaantoimitusmaksut, päätin hoitaa homman itse.

Ulkomailla asuvat suomalaiset voivat ostaa minulta Vuoden mutsin hintaan 28 euroa postikuluineen. Hinta kattaa kirjan ja sen toimituksen minne tahansa maailmassa.  Beat that, Stockmann!

Jos haluat kirjan, toimi näin:
1. Tilaa kirja minulta sähköpostilla satu ( a ) suomi.is. Laita sähköpostiin nimesi ja toimitusosoite sekä tieto siitä, montako kirjaa tilaat.
2. Laitan sinulle laskun. Kun maksusuoritus näkyy tilillä, laitan kirjan tulemaan. Toimitusaika on maasta riippuen noin 2-7 päivää.
3. Jos kysyntä ylittää tarjonnan, kerron siitä heti.
4. Eri mailla on erilaiset tullikäytännöt: rajalla mahdollisesti perittävät tullit/alv:t tulevat ostajan maksettavaksi.

SUOMEEN TILATTUNA HINTA 25 € SIS. POSTIKULUT. TILAUSOHJEET SUOMEEN TÄSTÄ.

Tunnisteet: