Hjalp, ekspattimutsit!

Edit lisäys: Olette IHANIA! Sain monta vastausta alle vuorokaudessa. Ihan herkistyn! Eli kiitos kaikki avuntarjoajat, olen ottanut teihin yhteyttä; joten tarve on täytetty. Kiitos vastenneille ja kiitos myös kaikille harkinneille.

Lupaan jakaa valmiin jutun täällä palstalla aikanaan, niin pääsette kaikki muutkin ekspattivanhemmat lukemaan jutun.

Ei ole tapana sotkea työjuttuja tänne yksityiseen blogiin, mutta nyt on ehkä pakko. Dedis lähenee ja ipanan ripulin takia mulla alkaa olla keinot ja yöunet aika vähissä.

Olen tekemässä lehtijuttua eri maiden päiväkotisysteemeistä. Oon tuolta Googlen Analyytiikasta pistänyt merkille, että blogillani on jonkun verran ulkosuomalaisia lukijoita, ja kysynkin nyt teidän apua yhteen juttuun...

Haluaisin tietää, millaisia päiväkotisysteemejä teidän asuinmaassanne on. Tai miten lastenhoito on ylipäätään järjestetty, jos vanhemmat käyvät töissä. (Kommentteja voi antaa myös nimettömänä jos haluaa.)

Kerron tarkemmin yksityiskohdista ja lehdestä sähköpostitse. Mun sähköpostiosoite on satu(tähän miukumauku)hi(tähän piste)is.

Eli jos haluat/ehdit auttaa, laita minulle sähköpostia. Tämä ei vie paljoa aikaasi, ja lupaan muistaa jeesaajia jollain kivalla tavalla. :)

Tunnisteet: ,