Halutaan palvelukseen: insinööri

Olen vakuuttunut, että jokaisen kotitalouden pitäisi sisältää vähintään yksi kappale suoraviivaisia insinöörejä. Tämä tuli todistettua menneellä viikolla. Nimittäin iPadimme hajosi. Lakkasi toimimasta. Ei käynnistynyt. Takuu ummessa. Voi paska.Mieleni valtasi tumma vitutus: menetin sillä samalla sekunnilla yhden tärkeimmistä ad hoc -lapsenvahdeista. Kun kaksivuotiaalle antaa härvelin paineltavaksi, saa pelattua itselleen puoli tuntia - hyvällä tsägällä kokonaisen - hiljaisuutta ja kevyen puntin, kun kukaan ei roiku siinä.

Kiikutimme laitteen huoltoon ja sieltä luvattiin ottaa yhteyttä kun vika selviää. No eilen soi puhelin ja salaperäinen vika selvisi. Laitteesta on akku täysin tyhjä. Se pitäisi ladata.

Jaahas. Insinööri olisi saleen miettinyt tätäkin vaihtoehtoa.

Jään siis odottelemaan maanantaita ja korjausliikkeen aukeamista. Yksi taloutemme suosituimmista appseista on tällä hetkellä Sound Touch, jossa kosketellaan piirroksia, joiden takaa nousee kuva tai videopätkä oikeasta esineestä. Siis kun ipana painaa koiran kuvaa, lävähtää ruudulle videopätkä haukkuvasta koirasta. Idioottivarmaa. Jos täällä on muitakin tietokonepeleillä lapsiaan viihdyttäviä mutseja, olisi kiinnostavaa kuulla, mitkä pelit rulettaa. Laittakaa siis pliis suosikkiapsinne jakoon! Lataan niitä härveliin heti kun saan sen toimintakuntoon. Laturi on jo seinässä :)

Tunnisteet: