Substanssia, substanssia

Sain Terapiaosastolta ihanan substanssi-tunnustuksen. Olen ollut laiska ja saamaton vastaamaan näihin tunnustuksiin. Nyt otan pienen ryhtiliikkeen.

Eli.

Tunnustuksen saamiseen kuuluu velvollisuus paljastaa kahdeksan satunnaista faktaa itsestä. Ne ovat seuraavat:

  1. Mä en tajua musiikista mitään. Mun mies aina vitsailee mun kustannuksella kyselemällä radiossa soivien artistien nimiä. Mä en erota David Bowieta (kirjoitetaankohan se noin) Nick Cavesta. Eikä tämä ole vitsi. Mutta miehellä on hauskaa.

  2. Olen aloittanut ainakin sata harrastusta, ja jättänyt niistä valtaosan kesken - joko kokonaan tai 99-prosenttisesti. Thainyrkkeily, taichi, astanga-jooga, potkunyrkkeily, lihasten kasvatusprojekti, modernin kreikan opinnot, elokuvatutkimus. Vittu joo. Lista on pitkä.

  3. Olen sitä mieltä, että monesta, sinällään älyttömän tarpeettomastakin säätämisestä voi myöhemmin elämässä olla paljon iloa. Jos mä en olisi aikanaan hengannut punttisalilla, mä en olisi tavannut sitä miestä, jonka kanssa seurustelin melkein vuoden, ja joka sitten olikin jo kihloissa toisaalla ja oli muutenkin täysmulkero. Ja jollen mä olisi tavannut sitä mulkeroa, en olisi koskaan tutustunut yhteen tyyppiin, joka houkutteli mut paikkaan X, jossa tapasin islantilaisia ihmisiä, joiden kautta hakeuduin Islantiin opiskelemaan. Ja täällä ollaan! Että kiitokset sinulle vakuumipakattu nakki, joka työskentelet nykyään poliisina. (Toim. huom. Tunnen älyttömän paljon myös todella mukavia poliiseja.)

  4. Pureskelen kynsiäni. Ja sormenpäitä.

  5. Haaveilen asunnonvaihdosta jonkun New Yorkissa asuvan kanssa. Kuukausi Islannissa ja käytössä meidän auto&kämppä. Ja meille asunto NYC:stä kuukaudeksi. Kuulostaa helpolta, mutta jotenkin tämä idea aina hukkuu kaiken arkisen säädön alle.

  6. Nukun noin 7 h  yössä. Se on liian vähän, mutta nipistän sen 1,5 h yöstä lukemiseen. Silmäpussit kiitää.

  7. Mulla oli kerran nenäkoru, mutta se hävisi pääni sisään. Korun poisonkiminen sattui sen verran, että en hommannut uutta renkulaa.

  8. Mulla on kaksi maailman ihaninta siskoa. Näemme aivan liian harvoin välimatkojen takia. Siksi olenkin ollut ihan superonnellinen viime viikot, kun Lontossa asuva siskoni on budjannut meidän luona kolme viikkoa. Jeje.


Laitan tunnustuksen eteenpäin Hupsille (jota olen seurannut melkein alusta asti) ja kanssaekspatille Minnalle tohon naapurikuntaan.

Tunnisteet: