Hyvää uutta vuotta kaikki lukijat! Nyt kun keksit ja suklaarasiat ovat hävinneet napaan (siis perseeseen), alkaa kuntosalien oville muodostu...

Hyvää uutta vuotta jne.

2.1.12 Satu Kommentteja: 13

Hyvää uutta vuotta kaikki lukijat!

Nyt kun keksit ja suklaarasiat ovat hävinneet napaan (siis perseeseen), alkaa kuntosalien oville muodostua jonoa. Kuinka moni on harkinnut uuden harrastuksen aloittamista? Salijäsenyyttä? Liikunnan aloittamista? Taloussanomien jutussa kerrotaan, kuinka tuottoisaa bisnestä epäonnistuneet uudenvuodenlupaukset ovatkaan: Yhdysvalloissa punttisalit käärivät miljardeja, kun kinkun ja oluen pöhöttämät syöpöttelijät tekevät epärealistisia uudenvuodenlupauksia. Veikkaan, että Motivuksen ja Elixiankin ovipumpulla on lähipäivinä tekemistä.

Täällä Islannissa lähipunttiksen personal trainer turvautuu kuvan voimaan houkutellessaan uusia asiakkaita Facebook-sivuillaan.

Niin että punttiksella nähdään. Tai sit ei.

13 kommenttia:

 1. Aika luihua käyttää verrokkikuvina parikymppisten luonnostaan timmejä peppuja ja 60+ luonnostaan vähäelastisempaa peppua.
  Tuo ryppypeppuhan on nimenomaan iän rypyttämä peppu, nuorekkaat pitsipöksyt vaan hämää.

  Läskipeppu näyttää erilaiselta ja sitä vastaan voi taistella, mutta kukaan ihminen - edes se kuntosalin tyyppi - ei mahda mitään sille ikä rypyttää ihoa.

  VastaaPoista
 2. Mulle tulee ensimmäisensä mieleen,e ttä toi alemman kuvan pylly on ollut ensin tooooosi iso ja sit se on pienentänyt sen supervauhtia ja nahka ei oo pysyny mukana. Et niinki voi käydä jos liikaa innostuu itseään pieneksi treenaamaan :D

  En tehnyt yhtään uuden vuoden lupausta, mutta uudet lenkkarit ja ensimmäinen lenkki siintää jo mielessä kunhan pääsen vaan ensiksi tästä kyytiläisestä eroon. En ole koskaan ollut lenkkeilijä, mutta ah, nyt kyllä teksisi mieli lähteä köpöttelemään pitkin viikin metsiä.

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja1/02/2012 12:54 ip.

  anonyymi, tuo mainittu personal trainer ei kuulu mun suosikki-ihmisiin, joten luihuus ei tullut yllätyksenä... sitä mä aloin tosin kelata, että mistä tää sen kuva on peräisin. jätkä on kuitenki itse reilu 40-kymppinen. no, kaikkea sitä :)

  Prinsessa Paskavarvas, kyllä, syyhän saattaa olla myös tämä... mä oon käynyt yhdellä kilsan hölkkälenkillä joulun jälkeen, ja kyllä teki hyvää, oijjoi. mutta en voinut hölkätä kuin kilsan, tuntui että verisuoniin tunkeutunut suklaa on aiheuttamassa veritulpan. täytynee odottaa vielä muutama päivä...

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta! Täytyypä katsoa peilistä omaa ahteriaan, jos vaikka olisikin tuo pitsipylly itsellä!

  VastaaPoista
 5. Lupauksia en ole tehnyt, mutta suunnitelmissa on pistää vatsa- selkälihaspenkki myyntiin. Kunhan jaksan mennä kellariin kasaamaan ja kuvaamaan sen :) Nyt olis kyllä varmaan paras sesonkiaika!

  VastaaPoista
 6. salamatkustaja1/03/2012 12:15 ap.

  höh, no mullakin on kyllä enemmän tuo alimmainen - mutta lupaan, en laita kuvaa :D

  Joanna, no todellakin! Huuto.nettiin vaan ilmoitusta....

  VastaaPoista
 7. Pitääkö meidän tehdä bussilla lukijamatka Islantiin? (Aitoon forssalaiseen tapaan). Tätä katua hän kuvasi, tätä reittiä ratsasti pers puutuneena...

  VastaaPoista
 8. salamatkustaja1/03/2012 8:58 ap.

  höh, no todellakin pitää :D lupaan tulla vetämään teille kaupunkikierroksen, jos tulette.

  VastaaPoista
 9. Kuntosalit on siis niin last season! Tosi trendikkäät tiputtaa kiloja joulun jälkeen hyvin kohdennetulla vatsataudilla. Tulee se tipattomuuskin hoidettua siinä sivussa uuden vuoden kunniaksi.

  VastaaPoista
 10. Lupauksia ei oo tehny, mutta tykkäisin sulkkiksen pelaamisesta. En vaan tiedä että kenen kanssa huitoisin :D

  Ruokavalio on kyllä paras läskinsulattaja. Koko syksyn oon syöny lounaaksi nepalilaista (mitään muuta en oo elämässä muuttanu) ja tsädäm: -4kg!

  VastaaPoista
 11. salamatkustaja1/09/2012 1:09 ip.

  Nepalilaiseen - ihan mainiota!! Se on vielä niin sairaan hyvääkin. Rasvassa paistetun naanin joutuu kai unohtamaan? Mä voisin lähteä hoitoon sulkista, jos asuisin naapurissa. Oon kylläkin tosi huono kaikissa joukkuepeleissä :)

  VastaaPoista
 12. jee! että oot ajatuksessa mukana!

  Naan-leipä ja kaikki riisit on menny alas joka kerta. Oi näitä työelämän iloja (ja lounasseteleita) :D

  VastaaPoista
 13. ... [Trackback]...

  [...] There you will find 30358 more Infos: salamatkustaja.com/2012/01/02/hyvaa-uutta-vuotta-jne/ [...]...

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?