Uusi, hehkeä MINÄ

Voi juma. Mulle flirttailtiin viime viikolla ensimmäisen kerran MELKEIN KOLMEEN VUOTEEN*. Vähänkö itsetunto nousi.

Raskaana olevalle kukaan ei todellakaan iske silmää. Joku saattaa tuijottaa ylisuuriin ryntäisiin, mutta siihen se jää. Raskausmaha ei aivan saleen ole se ensimmäinen turn-on. Naama finneillä ja edessä roikkuu iso pötsi. Se voi olla hellyttävän muumimaista, mutta muumi ei ole millään tavalla seksuaalisesti kiinnostava. Tai jos jonkun mielestä on, niin siitä en halua kuulla enempää.

Sitten kun lapsen synnyttyä imetät toinen tissi imeysliivissä ja toinen lapsen suussa kahvilassa kroisantin muruset sylissä, joku puoliaikapervo saattaa tuijottaa sun tissejä, mutta harvoin tulee pyytämään puhelinnumeroa. Jengi kai yleensä myös kelaa, että jos sulla on lapsi, oot tod.näk. varattu tai ainakin jonkinmoisessa "suhteessa". Seksuaalisessa tai veljellisessä. Ja jos joku maitosuihkufetissi lähestyisikin, kiinnostus ei olisi molemminpuolista.

No sitten lapsi kasvaa sen verran, että sen voi jättää anopille hoitoon yöksi. Silloin jos mennään ulos, mennään yleensä miehen kanssa yhdessä. Siinä tilanteessa harva tulee haaskalle. Tai ehkä jotkut threesome-intoilijat, mutta tässä vaiheessa on oma takapuoli vielä sen verran arvilla, että semmoisista jutuista ei pysty kyllä kiinnostumaan.

Mutta sitten onni potkaisee.

Viime viikolla kävin ensimmäistä kertaa illalla ulkona (siis ihan oikeissa bileissä) ilman miestä ja ilman lasta. Aika pian kylkeen liimaantui  hauskannäköinen ja kiinnostavan nuori (mua kuitenkin sopivasti vanhempi) mies. Siinä keskusteltiin joku tunti ja aloin kelata, että haloo. Tästä keskustelusta mulla on jonkinmoinen muistijälki. Sehän yrittää iskeä mua! No mä olin sitten kiltti kuitenkin ja kerroin, että mullon mies ja lapsi, ja se lähestyminen jäi sitten siihen. Mutta voi herranjumala kun tuli hyvä fiilis. Äidistä on nuoltu pölyt pois ja pokaali kiiltää jälleen!

*) Jos joku blogin lukija on koittanut iskeä mua, mutta en ole tajunnut, sori. Se ei melko varmasti johtunut sinusta.

Tunnisteet: ,