No nyt näitä saa! Nimittäin aikuisten potkupukuja. Yksinkertaisen pukeutumisen puolustajana mun pitäisi varmaankin hankkia tämmöinen. Jumpin...

Pehmeää päälle

1.11.11 Satu Kommentteja: 26

No nyt näitä saa! Nimittäin aikuisten potkupukuja. Yksinkertaisen pukeutumisen puolustajana mun pitäisi varmaankin hankkia tämmöinen. Jumpinilta löytyisi monissa eri väreissä. Toisaalta islantilaisen Vík Prjónsdóttirin villasta väsäämä puku olisi ehkä asteen coolinpi.  Tuo päälle ja päiväkotiin.

Ihan oikeasti, pukeutuisiko joku tämmöiseen? Olen varma, että kyllä pukeutuu. Tulihan niistä aivan järkyttävistä poskille asti roikkuvista vaarin silmälasikehyksistäkin ensin hipstereiden ja sitten mainostoimistojen sällien (tavallaan sama asia) tavaramerkki. Seuraavina vuosina kaikki copywriterit ja plännerit tulee ihan saleen nämä vetimet päällä töihin. Sanokaa mun sanoneen.


Kuvat: Jumpin, Vík Prjónsdóttir


26 kommenttia:

 1. Tarkastaja Rämänen11/02/2011 4:28 ap.

  Muista myös Snuggie! Erityisesti tää leopardikuosi on mun mieleen: http://www.mysnuggiestore.com/p-2040-microplush-leopard.aspx

  VastaaPoista
 2. Kylla ma voisin tossa Jumpin potkarissa hengata. Itse asiassa se olis varmaan aika mukava. Tosin en ma siina missaan julkisilla paikoilla esiityis, korkeintaan voisin juosta lahikiskalle ostamaan vahan karkkia iltahamarassa.

  VastaaPoista
 3. Mieti, miten haastavaa on ehtiä tuossa vessaan. Tai ehtiihän sinne vessaan, mutta ei ehdi saada tuota pois. Ja miten sen kanssa oikein edes siellä toimitaan?

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne täällä Ruotsissa pukeutuvat. Valitettavasti.

  VastaaPoista
 5. Minä lopetin tuollaisten vaatteiden (potkarit, bodyt, yms.) käyttämisen lapsilla siinä vaiheessa, kun alettiin opetella potalle...

  VastaaPoista
 6. Tollaiset mulle heti kun tulen Suomeen, ja palelen ja palelen... Oikeita aarteita palelevaiselle!!! Mies ei kyllä tykkäis.. varmaan nukkuisinkin tuon kanssa jos tulis kovat pakkaset... :)

  VastaaPoista
 7. Täällä Kööpenhaminassa noita tulee vastaan jo ihan liikenteessä. Yleensä parinkympin tienoilla olevilla pojilla mutta viimeks näin kyllä harmaapäisellä sedälläkin. Joka käveli käsi kädessä toisen sedän kanssa.

  VastaaPoista
 8. Yep, kyllä niillä on Suomessakin jo käyttäjiä, mutta lähinnä kai kotivaatteina. Itse en ole kadulla vielä moiseen törmännyt, mutta mun serkut on ihan hullaantuneina näihin. Itse ajattelin, että tommoinen ois ihan huippu mökille talvella, kunnes rupesin miettimään ulkohuussikäyntejä, joissa pitäisi sitten koko ylävartalokin repiä talvipakkasessa paljaaksi. Jäi ostos tekemättä. Korjatkaa jos olen väärässä ja siellä on joku kätevä vessaluukku perseessä. Sitten voisin ostaakin.

  VastaaPoista
 9. salamatkustaja11/02/2011 10:46 ap.

  Rämänen, ai pahus joo. Tuollainen voisi olla hyvä pyhäpuku.

  Emppa, joo hauska yöpaita talveksi!

  Ti, tarvittaisiin siis vähän tuotekehittelyä: nepparit haaroihin!

  Riitta, hih joo, aikuiset muuttuu lapsiksi, ikävä kohtuun :)

  Honeyblush, saamarin ruottalaiset, asia kuin asia, niin aina ovat edelläkävijöitä.

  Marre, joo mä haluaisin tuollaisen Víkin villapeitteen. Sopis viltiksi sohvalle - ja kun siltä tuntuu, vois vaan hypätä sisään.

  mimmi, eli räppäreiden homosetienkin suosiossa. Mä olen niin out :D

  Maeve, siis ehdottomasti tähän tarvittasisiin sellainen läppäsysteemi haaraväliin. Pitäisköhän heittää valmistajaa sähköpostilla...

  VastaaPoista
 10. Noihan on ollut jo kesästä saakka kova sana suomalaisten nuorten muotibloggaajien keskuudessa ;)

  Näiden muotien kohdalla sitä on oikeastaan ihan tyytyväinen kalkkikseudestaan ja junttiudestaan.

  VastaaPoista
 11. Ahh, et ole seurannut Suomen Big Brotheria siis. Siellä vetää BB-Sebastian melkeinpä päivittäin semmosessa raitahaalarissa! (Mä luulin että se on vaan outo, tästä kirjoituksesta ja kommenteista vasta tajusin että se on joku Hieno Trendi.)

  VastaaPoista
 12. salamatkustaja11/02/2011 3:28 ip.

  Tämä kertoo jälleen kerran siitä, kuinka un-cool joku voi olla. Mä luulin löytäneeni uuden jutun, ja tää on jo BB:ssäkin. Voi minua :D

  VastaaPoista
 13. Hep! Mulla on tommonen potkupuku. En missään tapauksessa lähtisi toikkaroimaan siinä ihmisten ilmoille, mutta kotona ja erityisesti mökillä se on ihan täydellinen. Ei kiristä mistään ja on todella lämmin. Vessaan ei tuppaa mulla koskaan tulemaan niin kove kiire ettenkö ehtisi riisuutua siitä. Sitäpaitsi vetskari aukeaa myös alhaalta ylöspäin, jolloin puvusta pystyy "astumaan" ulos ilman että yläosaa tarvii riisua. Lahkeet vaan olalle ja vaikka varmuuden vuoksi kaulan ympäri solmuun :) Kyykkypissa metsässäkin onnistuu. Ja täytyy tuoreena äitinä vielä todeta, että imettäminen sujuu potkupuvussa tosi kätevästi ;)

  VastaaPoista
 14. Nelliinan vaatehuoneessa (löytyy Olivian blogeista) Jumpinit on olleet todella paljon esillä, tämmöistä epähipsteriä/epämuodikastakin on alkanut tuommoinen houkuttaa kun palelen koko ajan. :D

  VastaaPoista
 15. Täällä yksi copywriter näpyttelee kommenttia vihreässä potkupuvussaan :) Vastaavia myy myös Gina Tricot, useassa eri värissä ja kuosissa.

  VastaaPoista
 16. Norppapuku!!!! Vähänkö alkoi tehdä mieli. Eihän toi päällä voi muuta kuin kölliä ja puhista. Ideaali krapula-asu.

  VastaaPoista
 17. Mun kämppis osti just viime viikolla tollasen potkupuvun 8 punnalla. On kuulemma tosi mukava yöpaitana. Kukin taaplaa tyylillään..

  VastaaPoista
 18. salamatkustaja11/02/2011 7:26 ip.

  Outsa, mahtavaa! Eli lahkeita voi siis käyttää myös kaulaliinana. Mikä tuote :D

  -m-, tää on siis hiton trendikästä. Jumpin kertoo sivuillaan että lähettää bloggaajille näytekappaleen etenkin jos suostuu tekemään se päällä jotain hauskaa, kuten kotivideon. Oliskohan pokkaa vetäistä lambada tuo päällä...

  nda, tervis copywriter! Eli tää ON jo mainostoimistoissa. Vähänkö tunnen itseni mummoksi. :) Jos hakisikin tämmöisen GT:stä, säästyisin Lambadalta. Ehkäpä seuraavan kerran kun käyn rajojen tuolla puolen. Täältä kun ei löydy niin GT:tä kuin Henkkamaukkaakaan...

  auRa, haha, nimenomaan. Tuohon Vík-malliin mahtuisi se pitsakin sinne asun sisäpuolelle. Vois syödäkin pussin sisässä, välttäisi kaiken mahdollisen päivänvalon.

  Suvi, no nyt sä tiiät, mitä ostat meidän perheelle joululahjaksi ;)

  VastaaPoista
 19. Tuolla Vík -mallistossa on oikeasti sellaisia, joita voisin helposti käyttää kotona. En tietysti ihmisten ilmoille lähtisi (ja epäkätevääkin olisi, näytti monet olevan helmaltaan niin pitkiä että rapaantuisi ja villakangas on huonoa pestä), mutta esimerkiksi tämä http://vikprjonsdottir.com/product/the_snow_blanket_snjobrei_an olis oiva kotivaate. Torkkupeitto, joka pysyy päällä (pysyyhän se päällä?!) vaikka pitäisi vähän liikkuakin! Tosin väri on arka (etenkin sen pizzan kanssa) ja noissa helman nauhoissa roikkuisi meillä kissoja (2kpl), mutta muuten :D

  VastaaPoista
 20. Kalliossa asuessani pelasin melkein päivittäin mielessäni "hipsteri vai mielenterveyskuntoutuja" -peliä. Kun kadulla näki jo kaukaa, että sieltä hiihtää vastaan jannu, jolla on oudot setäviikset, jättilinssiset silmälasit, verkkahousut ja puvuntakki, tahi mimmi, jolla on olkatoppauksin ja kultanapein varustettu tummansininen blazeri yhdistettynä kukkamekkoon ja villamyssyyn, näki vasta läheltä, pieniä yksityiskohtia tarkastellessa, onko kyseessä ironinen pukeutuminen vai silkka sekoilu. Markkinatalouden jännittäviin erityispiirteisiin kuuluu selkeästi se, että ihan kuinka naurettava vaate tai staili tahansa saadaan uppoamaan ihmisiin tarpeeksi tehokkaalla mainonnalla.

  Mietin kans aina, miten tossa potkarissa käydään vessassa? Juhannuspojalla on helppoa kun sen äiti (minä) nostaa sen vaan pesukoneen päälle vaipanvaihtoa varten, mutta aikuisilla ei taida silleen toimia?

  VastaaPoista
 21. No nyt on kyllä myönnettävä, että olen varmaan vuosia haaveillut tuontapaisesta haalarista :) Kiitos siis aiemmalle kommentoijalle ginatricotvinkistä! En tosin aikoisi se päällä ulos asunnosta (kuten en ulkoile pyjamassakaan), mutta näyttää makoisan lämpimältä krooniselle palelijalle!

  Kesällä käytin jumpsuitia, jossa on vähän vastaava vessapulma. Siitäkin selvittiin!

  VastaaPoista
 22. salamatkustaja11/03/2011 2:31 ip.

  Henna, oon samaa mieltä, ne on tosi hauskoja! Hintoja en ole uskaltanut vielä kysellä... :/

  Lupiini, kylläpä tiivistit osuvasti tuon asu"yhdistelyn" syvimmän olemuksen. Kiitos!

  Miia, no nyt sun haaveet toteutuu :)

  VastaaPoista
 23. Heh...itsellä taas tuli keväällä Reykjavikissa kävellessä sellainen tunne, että koko helvetin kaupunki on yks Siltasen lauantai-ilta. Tosin roudasinhan mäkin sieltä sangen mielenkiintoisen lepakkohihahuppariviritelmän. Islantilaisen muodin perusta tuntuu olevan "Teemme vaatteita kaksimetrisille viikingeille ja/tai menninkäisille."

  VastaaPoista
 24. Mjoo mulla on kans ollut vuosia perversio hommata potkupuku itselle. Ei tullut vastaan fleeceostoksilla eilen, mut ehdottomasti ostan jos tulee. Kotikayttoon tosin. Taal Kaliforniassa on niin kylma sisalla ja lammitys maksaa 300+ dollarii kuussa talvella..

  VastaaPoista
 25. salamatkustaja11/05/2011 1:50 ip.

  Taloudellisesti potkupuku olisi siis huomattavasti kannattavampi hankinta kuin muutama lisäaste kämppään. :D

  VastaaPoista
 26. Hei, mä just eilen Helsinki-Vantaalla törmäsin kahteen n. 25-vuotiaaseen hyvinkin laittautuneeseen naisihmiseen tollaset päällä odottelemassa matkalaukkujaan. Olihan se sellainen vaate, että piti ihan toisenkin kerran katsoa...

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?