Tämä on hieman hämmentävää. Tulin Suomeen viikko sitten työmatkalle. Minulla oli mukana tuo musta pieni matkalaukku, joka painoi tuliaisinee...

Ylipaino ei taida yllättää

24.10.11 Satu Kommentteja: 2

Tämä on hieman hämmentävää. Tulin Suomeen viikko sitten työmatkalle. Minulla oli mukana tuo musta pieni matkalaukku, joka painoi tuliaisineeen 12,7 kiloa. Kotimatkalle mentäessä minulla on KAKSI matkalaukkua, joista se ylimääräinen painaa yli 20 kg. Toisen laukun sain kiinni istumalla sen päällä. Mistäköhän mahtaa olla kyse?

Mutsi lähetti lapsenlapselleen "hieman vaatteita ja ihan vain pari pientä lahjaa". Siisus. Ensi kerralla olen viisaampi ja tilaan tuliaisia varten cargon. Oh well, äideille, varsinkaan mummeille, ei sanota vastaan. Nyt vaan kannetaan.

Tänään kotiin, mahtavaa!

2 kommenttia:

  1. Meilla oli kesalomalle tullessa kolme matkalaukkua (siis ihan kunnon kokosia) jotka oli kaikki aika reilusti alipainoisia. Kotiin tultaessa oli nelja, kaikki niin tayteen tungettuja kuin vain oli mahdollista, kolme suurinta just ja just painorajan alle (hengitysta pidatettiin lentokentalla). Neljas oli niin pieni etta ois pitanyt olla tiilia taynna etta ois painoraja ylittynyt.

    VastaaPoista
  2. salamatkustaja10/25/2011 2:04 ip.

    Lähtöselvityksen punnituksessa on aina jännät paikat :)

    VastaaPoista

Mitä tuumaat?