Terveisiä maaseudulta

Aika mieletön viikko takana! Maaseutu, vuoristoilma, hyvä seura ja hevoset = täydellisyys. Mies ei saanut rakkoja takapuoleensa vaan päinvastoin: yllätti minut ratsastustaidoillaan. Tallin omistaja tarjosi töitäkin; ratsastustaitoinen vuoristo-opas olisi kuulemma tarpeen (!) Jos minulta kysyttäisiin, voisin ryhtyä pakkaamaan vaikka heti. Mutta ehkä päätöstä muuttaa maalle ei kannata tehdä ihan viidessä minuutissa.

Lapsellakin oli ollut hauska viikko. Viikko anopin lihapatojen ääressä aina silloin tällöin kannattaa: samana iltana kun me lähdimme matkaan, ipana käveli vessaan, pyysi mummolta pottaa ja päästeli sinne. Seuraavalla kerralla kun olemme muutaman päivän poissa, hän oppii varmaankin käyttämään tiskikonetta ja laittamaan ruokaa.

PS. Kiitos miljoonasti ihanista vastauksistanne tähän kirjoitukseen. Laitan tiistain aikana tiedon voittajasta ja pistän kirjan tulemaan.

Mahtavaa maanantaita! (Yritän itse tottua taas liikennevaloihin, päiväkoteihin, sähköpostin käyttöön ja siihen, että ulkona ei haisekaan tuoksukaan enää hevosenpaska. Aika rankkaa.)

[gallery link="file" columns="2"]

Tunnisteet: ,