Nyt tarkkana: voikohan kreppirautaa käyttää silitysrautana?

Minulla on ongelma. Nimittäin, nääpiö aloitti maanantaina päiväkodissa. (Siitä sirkuksesta lisää vähän myöhemmin.) Nyt pitäisi saada nimilaput kiinni kuteisiin, jotta sillä on iltapäivällä tutut vaatteet päällä. En halua vahingossa poimia mukaan kenenkään muun lasta.

Nämä pitäisi silittää paikalleen! Mutta kun ei mulla ole silitysrautaa. (Luulin tilanneeni tarroja.) Mä en tiedä, onko mun miehellä. En ole ainakaan nähnyt sellaista kapistusta kotimme kaapeissa tai varastotiloissa. Mä en nimittäin ole koskaan silittänyt mitään. Se johtuu varmaan siitä, että yksi exäni silitti kalsareidensa lisäksi myös vuodevaatteet. Ja molemmilta puolilta, tietysti. Jäi trauma.

Kylpyhuoneesta löytyi jostain syystä vanha kreppirauta. Toimisikohan se tähän?

Tunnisteet: ,