Jokaisen pariskunnan makuuhuoneen kaapista löytyy Japanin lippu. Siis se nuhruinen, käytöstä poistettu ja lukemattomissa pesuissa lähes harm...

Japanin lippu ja porkkanamafia

8.7.11 Satu Kommentteja: 13

Jokaisen pariskunnan makuuhuoneen kaapista löytyy Japanin lippu. Siis se nuhruinen, käytöstä poistettu ja lukemattomissa pesuissa lähes harmaaksi muuttunut lakana, joka suojaa sänkyä menkkojen viimeisten päivien lemmenleikeissä.


Tässä kuvassa ei leisku lempi vaan juustoraastin. Jossain nettikeskustelussa sanottiin, että lapsi kannattaa totuttaa syömään raasteita ennen päiväkotiin menoa. Ostin kaupasta kilon porkkanoita ja aloin raastaa, ranteeni veivasi kuin maanisella kotiäidillä. Parin porkkanan lisäksi terästä meni läpi osa oikean käden peukaloa.

Ipana ei edes vilkaissut raastetta. Hän työnsi lautasen lattialle ja röyhtäisi. Seisoin vieressä käsi veressä ja kiroilin.

Meillä ei enää koskaan raasteta juureksia. Pitsajuustonkin ostan valmiina suikaleina. Ostin jääkaapin täyteen purkkiruokaa. Nyt vain odotellaan, että peukaloni kasvaa takaisin.

13 kommenttia:

 1. jaa löytyy? ei meillä vaan.
  tää on sen verran kiinnostava aihe, että olisi kiva kuulla löytyykö muiden lukijoiden kaapista japanin lippu.

  jatkossa raasta porkkanat vaan puoleen väliin ja laita loppu omaan suuhun/lapselle järsittäväksi.

  VastaaPoista
 2. Juu ei todellakaan löydy. Hyi hitto, en tiedä kumpi on pahempi ajatus: rätti kaapissa, vai seksiä veren kera omassa sängyssään. Yäk.

  VastaaPoista
 3. salamatkustaja7/09/2011 10:48 ap.

  Okei, ei sitten. :) Meillä on ollut. Mutta ei ole enää. Lapsi on kondomiakin tehokkaampi ehkäisyväline!

  Enkä edelleenkään suostu raastamaan mitään.

  VastaaPoista
 4. Ei löydy mitään menkkariepua meiltäkään, mutta Salamatkustaja, ette kuitenkaan ole aivan yksin: Juha Seppälä on maininnut samasta asiasta muistaakseni yhdessä novellikokoelmassaan :D

  VastaaPoista
 5. (En siis tarkoittanut, että lukisin kirjoja raportteina tekijänsä elämästä, vaan tarkoitin huomauttaa että käsite on tuttu muuallakin kuin teidän perheessä :))

  VastaaPoista
 6. Japaninlippua ei ole meilläkään, mutta raastinrautavauriot on tuttuja. Ei ihme että jossain vaiheessa joku tuli ajatelleeksi, että asia on pakko voida tehdä helpomminkin (ja keksi paitsi sähköllätoimivat silppuamisaparaatit, myös valmiiksi silputut tuotteet) :D

  VastaaPoista
 7. salamatkustaja7/09/2011 12:24 ip.

  Sandra, saattaa muuten hyvinkin olla, että tuo Japanin lippu -termi on tarttunut minulle Seppälän kirjoista, ehkä Supermarketista. Noin ne hyvin keksityt metaforat jäävät elämään :)

  Henna, näin on!

  VastaaPoista
 8. Osanotto! Itse raastoin skidille pastan päälle veriparmesaania. Oli kuulemma pahaa.

  VastaaPoista
 9. salamatkustaja7/09/2011 8:42 ip.

  Haha, melkoinen makuelämys, namnam. Kestää muuten ihan saamarin pitkään että tuollainen raastohaava paranee...

  VastaaPoista
 10. ei kukaan tunnustanut? tosiaan meillään, kahden naisen suhteessa, ei ole lippua, vaikka sille olisi tuplatarve :)

  VastaaPoista
 11. salamatkustaja7/10/2011 9:59 ip.

  Joo, kukaan ei tunnustanut. Höh. :D
  Seksi menkkojen aikaan on sotkuista, enkä pitänyt siitä, mutta menkkojen jälkeenkin ulos pyrki aina jotain "rämmäleitä". Ja silloin vedettiin lippu ns. salkoon. Minun onneksi on nyt tämä kierukka: ei jää mitään pysyvästi sisään ja uloskin tulee huomattavasti vähemmän tavaraa kuin aikaisemmin.

  VastaaPoista
 12. Itse olen yleensä pitänyt kiinni periaatteesta "Kuukautiset on se, minkä takia Jumala keksi suihkut ja suihinotot". Tosin muistan, miten aikoinaan edellisessä suhteessani koimme tärkeän bondaushetken kun hinkkasimme yhdessä poikaystäväni kanssa Tabortilla hänen patjastaan ylläritahraa äidin katsoessa viereisessä huoneessa televisiota...ah, the tests of love.

  VastaaPoista
 13. salamatkustaja7/11/2011 9:01 ap.

  auRa - ihan hyvä periaate ;)

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?