Oli juhannus ja minulla on edelleen...krapula

What a piece of information!

Tähän suomalaisen juhannuksen jälkeisen tilan raportointiin on syynsä. En muista viime vuoden juhannuksesta, enkä oikein mistään muistakaan vuoden 2010 tapahtumista, mitään. Selvitin omasta blogistani, missä mentiin viime vuonna ja millä kokoonpanolla.

Olenkin täysin vakuuttunut siitä, että äiti ei muista lapsen ensimmäisestä vuodesta mitään. Tapahtumat ja tapaamiset vajoavat jonnekin mustaan aukkoon. Sinne mustaan aukkoon katoavat myös satunnaisesti päälle kaatuvat seinät.

Viime vuoden veroilmoituksesta voin luntata, että töitä tuli tehtyä. Taskussa on kotiavaimet, eli asunto on tallella ja lainaakin on siis ilmeisesti lyhennetty. Kännykässäni on edelleen mieheni puhelinnumero, eli minulla on edelleen puoliso.

Ensimmäisen 12 kuukauden jälkeen oma aivotoimintani alkaa vähitellen palailla raiteilleen. Olen varma, että ensi vuonna minun ei tarvitse luntata omasta blogistani tämän kesän tapahtumia.

Niinpä päätin uhrautua ja omistaa tämän juhannuksen  muistitestini ensimmäiselle osalle. Viestin juhannuksen samaan tapaan kuin silloin,  kun minulla ei vielä ollut lasta eikä miestä: kaveriporukka, kesämökki, hillitön määrä olutta, monta parin litran viinilaatikkoa ja useita muovikassillisia ruokaa. Grilli, karaokea, jekkupulloja, pullonpyöritystä ja hävytöntä alapäähuumoria.

Maisema kirkastuu, ja olen palaamassa normaaliksi ihmiseksi!

Kirjatärppi

Maalaismaisemien ja mökkitunnelmien siivittämänä suosittelen tarttumaan tänä kesänä Täällä Pohjantähden alla -trilogiaan. Jos et vielä ole lukenut, lue nyt. Jos olet lukenut, lue uudestaan. Saat samoissa kansissa romantiikkaa, jännitystä, historiaa ja suuria tunteita. Jos minun pitäisi suositella ulkomaalaiselle yhtä suomalaista teosta ylitse muiden, se olisi TPA. Vaikka kirja on hyvin miehinen eikä Linnaa voi kehua suureksi feministiksi, rivien välistä voi lukea myös suomalaisen naisen historiaa.

Tunnisteet: , ,