Miksi ei nukuta?

Väittäisin, että maailman raskain kotityö on herääminen.

Heräsin tänään aamulla kello puoli seitsemän ipanan ensimmäisiin aamutervehdyksiin. Se huutelee omasta huoneestaan "aaaaaa", joka tarkoittaa että "voisiko joku nostaa minut täältä sängystä, niin pääsisin repimään vessapaperia ja kaatamaan vettä stereoihin".

En heti jaksanut nousta. Ehkä se vielä nukahtaa.

No ei nukahtanut. Huuto koveni ja vaatimustaso nousi. Nousin 6:45 sängystä, kävelin lastenhuoneeseen ja näin siellä sängyn pohjalla vaatteistaan ulos kuoriutuneen ipanan. Ipana roikotti yöpaitaa toisessa kädessään ja katsoi minua syyllistävästi. Että täällä sitä jäädytään ilman vaatteita ja ruokaa eikä kukaan auta. Saisikohan naapurista turvapaikan. Huomenna se keksii kuoriutua vaipastaan ja tehdä vaipan sisällöstä sormiväriä.

On aivan sama, mennäänkö edellisenä iltana nukkumaan kahdeksalta, yhdeksältä vai puoli kymmenen. Nahkavekkari soi puoli seitsemän. "Aaaaaaaaa"

Milloin alkaa se ikä, jolloin lapset pitää herättää? Ai että mä tulen nauttimaan siitä.

PS. Joku seksifirma on alkanut ahdistella tätä blogia. Roskabostilaatikko on täyttynyt venäjänkielisistä seksilelumainostajien kommenteista. Kommentit on kaikki lähetetty tähän postaukseen, eli ei siellä ihan kädettömiä olla. Jos joku haluaa niitä mainoksia, niin voin laittaa tulemaan!

Pari blogi-vinkkiä

Olen muutamassa viestissäni lupaillut alkaa kirjoittaa hieman enemmän Islannista; matkavinkeistä, elämästä täällä ja muusta tärkeästä. Ratkaisin homman niin, että kirjoitan nykyään Mondo-lehden sivuille Islanti-aiheista blogia. Tässä on linkki blogiin ja samoin tuossa vasemmalla sivuvalikosssa. Päivitän Islanti-blogia 2-6 kertaa kuukaudessa.

Elämässäni työ ja vapaa-aika menevät jatkuvasti onnellisesti sekaisin. Koska tekeminen ei koskaan lopu kesken, eikä varsinkaan rakentaminen, aloitin sen saunanrakennusprojektista kertovan blogin suomalaisella Visitsauna.fi-sivustolla. Saunanrakennusblogi etenee aina kun rakentaminen etenee. Jos haluat seurata tätä saunanrakennusblogia, kannattaa liittyä Visitsauna.fi-sivuston faniksi Facebookissa (se onnistuu tästä); tiedotan blogin päivityksestä FB-sivun uutisvirrassa. En viitsi kuormittaa tätä blogia tuollaisilla asioilla. Koska ehkä suurinta osaa ei voisi vähempää kiinnostaa miten paskaputki kaivetaan paikalleen tai mikä on poistoilmaluukku :D

(Niin, ja siis Salamatkustaja-blogihan ei ole lähdössä minnekään. Tämä säilyy henkilökohtaisena avautumispaikkana entiseen malliin - no payments, no commitments, pure content)

Tunnisteet: ,