Havaintoja lomamatkalla

Lähdimme pääsiäisloman ajaksi Pohjois-Islantiin Myvatnille. Ajomatka Reykjavíkista Myvatnille kestää normaalioloissa kuusi tuntia. Ipana pysyy kuitenkin hyväntuulisena autossa vain kaksi tuntia kerrallaan. Joten matkustimme kahdeksan tuntia.

Ajattelimme käydä kävelyllä Myvatin maisemissa, mennä uimaan ja käydä Húsavikin kylässä (Húsavikissa on se penismuseo, jonka kokoelmiin saatiin myös inhimillinen ruumiinosa.).

Lomalla ei kuitenkaan tarvitse tehdä mitään. Ehkä vain lojumme ystävien kanssa sisätiloissa, jos siltä tuntuu ja katselemme ikkunasta avautuvia maisemia. (Tai ehkä ystävät eivät vain yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään, koska nääpiö on herättänyt koko talon puoli seitsemän. Lapsettomien kannattaa muuten miettiä kahdesti, kannattaako loma viettää samoissa tiloissa lapsellisten kanssa :))

Olen kuitenkin sitä mieltä, että lomapäivinä on hyvä lähteä jonnekin. Ei tarvitse matkustaa ulkomaille tai edes 400 km ajomatkan päähän. Mutta tekee hyvää mennä päiväksi puistoon tai kävelemään kaupunginosaan, jossa ei ole aikaisemmin käynyt. Lomalla kannattaa rikkoa rutiineja, niin havahtuu taas huomaamaan, miten kivoja juttuja ympärillä onkaan.

[caption id="attachment_1439" align="aligncenter" width="308" caption="Tällaista meillä on!"][/caption]

[caption id="attachment_1440" align="aligncenter" width="300" caption="Tajusin 8 tunnin ajomatkan aikana, että mun miehellä on edelleen valloittava takamus. Otin tämän kuvan salaa, älkää kertoko sille. "][/caption]

Mainioita lomapäiviä itse kullekin!

Tunnisteet: , ,