Huomaan kirjoittaneeni lähiaikoina aika synkistä aiheista. Syyttäkää marraskuuta... Hautajaisten , pedo-mainosten ja rahariitojen lomassa v...

Vähän pilkettä

17.11.10 Satu Kommentteja: 7

Huomaan kirjoittaneeni lähiaikoina aika synkistä aiheista. Syyttäkää marraskuuta... Hautajaisten, pedo-mainosten ja rahariitojen lomassa voisi kai hengittää välillä vähän heliumiakin.

Te olette varmaan nähneet tämän videon jo. Mutta tämä on niin minä ja mun auto (lisää autoilusta täällä). 

Islanti-fanien kannattaa katsoa tämä ja ostaa menolippu kesäkuulle:

7 kommenttia:

 1. tulipas sita hyvalle tuulelle. kummastakin. joo, tota islanti voi kylla kiinnostaa, mutta lahinna tosta tulee mieleii menna tanssitunnille.

  Kannattaako sinne islantiin tulla pitkaksi viikonlopuksi kesakuussa? VArmaan pitas tulla kesakuun lopussa? vai onko alussakin jo mukavaa?

  VastaaPoista
 2. OMG! hahaha, vaikka tilastollisesti miehet ajavat enemän kuolonkolareita niin klipin perusteella sanon että naiset on silti huonompia ajamaan autoa :D

  Näkemättä toista videota mies kommentoi seuraavaa "Jos ostan 2000 euron lentoliput Islantiin niin ois parempi että siellä ois muutakin kuin niitä vitun geysireitä. Jos ei oo niin mielummin menen vaikka serenaan katsomaan pulppuavaa vettä." Eli vielä täytyy pehmittää jotta Islanti alkaisi kiinnostamaan :D

  VastaaPoista
 3. Niin se vielä unohtui, että mehän emme voi olla täysin varmoja, ajoiko noita kaikkia autoja oikeasti nainen ;)

  VastaaPoista
 4. Hihii. Mä en itsekään enää jaksa mennä katsomaan Geysiriä - sen on nähnyt NIIN monta kertaa, että Serenakin kuullostaa paremmalta :)

  Mutta täällä on onneksi vaikka mitä, ja meno-paluu-lentoja saa yleensä noin 300 eurolla, jos ostaa matkat hyvissä ajoin:
  - tosi hyviä lohijokia (täällä käy paljon perhokalastajia)
  - vaellusreittejä (päivästä viikkoihin; Eyjafjallajökull-tulivuoren tuhka on vielä ihan lämmintä, sen vieressä kulkevalla vaellureitillä tulee vähän lämmin)
  - islanninhevosvaelluksia
  - jäätiköitä ja jäätikkövaelluksia
  - sukellusta mannerlaattojen välissä
  - paljon epämääräisiä baareja, joissa bileet loppuu aamukuudelta
  - pikaruokaravintola, josta voi ostaa grillattuja lampaanpäitä 24/7 (syödään peruna- ja lanttumuusin kanssa)

  Nuorempana liftailin täällä ympäriinsä, tuli reissaminen halvaksi. Mutta jos pitää aikatauluista ja suunnitelmista, oma vuokra-auto on must.

  Nythän tästä tuli ihan mainos - sorry :D

  VastaaPoista
 5. Haha, yllättävän vaikealta näytti kyllä parkkiruutuun peruuttaminen! Ja se tankkausyritys oli ihan sairaan hyvä. :D

  Tuossa Islanti-klipissä parasta oli musa! Oon ehkä vähän jäljessä ajastani, mut en ollut ikinä kuullut tuota biisiä. Ihan ihana! Mut öh, miten Emiliana Torrini liittyy Islantiin..? Oioi, ois kyllä ihanaa tulla käymään siellä ens kesänä! Jos en inhois lentämistä (etenkin lapsen kanssa) niin paljon, niin voitais ehkä tullakin. Haaveilen kovasti islanninhevosvaelluksesta, mut ne on ihan tosi kalliita. Ai niin ja mies ei osaa ratsastaa, mut se lienee pikkuseikka.

  VastaaPoista
 6. Emiliana Torrini on puoliksi islantilainen, puoliksi italialainen. Mä en ole varma, asuuko se täällä vakituisesti, mutta keikkoja on melko usein. Tuutte kahville sitten, jos eksytte tänne päin :)
  PS. tänne voi tulla myös lautalla norjan kautta; se tosin kestää kolme päivää...

  VastaaPoista
 7. sampsa, tänne vaan tanhuamaan! kesäkuun lopussa on valoisin aika, mutta kuun alku ja loppu ovat aika samanlaisia täällä. heinäkuussa on keskustassa hiljaista, kun kaikki pakenevat kesämökeilleen tai Espanjaan golfaamaan.

  VastaaPoista

Mitä tuumaat?