Sanattomaksi vetää

Homopareihin, sukupuolineutraaliin avioliittoon ja sateenkaariperheiden asemaan liittyen. Olen haukkonut koko illan henkeä katoessani Areenasta Ylen Homoilta-ohjelmaa. Apua, siis missä pimennossa mä olen elänyt! Voiko tuollaisia mielipiteitä vielä olla 2000-luvun Pohjoismaissa? Koulutettu jengi puhuu otsa kirkkaana  läpiä päähänsä esim. siitä, kuinka homot voisivat  yrittää  hillitä halujaan ja pidättäytyä toiminnasta. Ohjelmaa katsoessani mä luulin ensin, että kyse on pilasta. Että kohta keskusteluohjelma vedetään poikki ja ruutuun lävähtää teksti "Näit juuri pilottijakson uutta, huonoimmasta huumorista kilpailevaa ohjelmauututtaamme!"

Siis nyt en kyllä kestä - pamahdan kohta kappaleiksi. ARgghhhhh... Koska etenkin KD loisti keskustelussa uskomattomilla argumenteillaan, on pakko tarkentaa   tätä postausta. Oikaisen siis, että en ole myöskään koskaan äänestänyt kristillisdemokraatteja. (Mä olin vaan kokonaan unohtanut, että sellainenkin puolue on edes olemassa. Ja muistijälki olisi kyllä saanut hävitäkin jonnekin pimeään.) Ja kun oikein tarkkaan mietin, niin olen tainnut joskus äänestää myös kokoomusta. Mutta vinoilu sikseen. Puoluepolitiikalla tai ylipäätään millään muullakaan ulkoa määrittävällä tekijällä ei tässä asiassa ole mitään merkitystä - kun joku on ilkeä, ahdasmielinen, fanaattinen ja tekopyhä, niin se on. Ihan yrjöttää.

Tunnisteet: , ,