Tunnustukset

Voi mahtavuutta. Hups antoi palkinnon. Kiitoskiitoskiitos!Palkintoon kuuluu listata seitsemän tunnustusta itsestään ja jakaa palkinto edelleen seitsemälle upealle blogille. Mitäköhän mä vielä en olisi kertonut itsestäni tässä blogissa? Yritetään.


1. Mulla on ollut enemmän seksikumppaneita kuin mun miehellä. Mutta enpä kerro kuinka monta, haha.

2. Olen yllättänyt itseni lässyttämästä ipanalle. Jäin kiinni ikään kuin rysän päältä ja nolostuin. Nolostun vähän kaikesta ja aika usein.

3. Olen seurannut Rysän päällä -nimistä ohjelmaa. Siinä miehet ja naiset palkkavat yksityisetsiviä etsimään todisteita puolisoidensa uskottomuudesta. Ohjelma on todella NOLO.

4. Yritän olla tekemättä työajalla mikään, mikä ei tuota rahaa. En ole koskaan ollut palkkatöissä - johtuu varmaan siitä.

5. En ole koskaan äänestänyt kokoomusta enkä perussuomalaisia. Kaikkia muita puolueita olen äänestänyt kerran - mutta vain kerran. Keskustaa äänestin sen yhden kerran vahingossa. Äänestin tuttua toimittajaa, ja sitten saatana tajusin, että sehän on kepun jäsen.

6. En pidä shoppailusta. Kaupoissa kiertäminen on vituke (= eräänlainen turhake). Siksi ostan aina kiireessä - esimerkiksi liian pieniä kenkiä. Saisin varmaan jo maailmanympärimatkan vääriin kenkiin kuluttamillani euroilla.

7. Minua ärsyttää, kun mieheni juo öisin vettä. Kun vierestä kuuluu äänekäs hörppäily ja veden kulkeutuminen suusta nieluun, tekisi mieli kirkua. Eikä tätä  asiaa voi ottaa  puheeksi. Kuvitelkaa nyt, miten hölmöltä tuntuisi pyytää toista "juomaan vettä vähemmän äänekkäämmin". Noloa.

Ja sitten palkinto eteenpäin. Mutta just nyt mun pitää kiitää töistä kotiin - mies aikoo maalata tänään yhden talomme seinistä. Eikä aurinko välttämättä paista täällä loputtomiin. Lähden siis oman ipanani lapsenvahdiksi. Palaan tähän pian, I promise!

Tunnisteet: ,