Imetystyyny on must

Siivoilin tänään kaappeja ja kannoin kaikkea vanhaa vauvaroinaa kierrätykseen, tutuille ja risat heitin roskiin. Löysin kaapin pohjalta imetystyynyn, jolle ei nyt enää pariin kuukauteen ole ollut käyttöä. Nahkis on niin iso, että sitä on helppo pitää kainalossa niinä harvoina tissibaarihetkinä.

Mutta unohdin mainita survival kit -viestissä imetystyynyn. Se on ihan ehdoton! Tyyny vähentää selkä- ja hartijakipuja. On tärkeää, että tyyny on tarpeeksi iso ja siinä on paljon täytettä. Sellaisilla lötköillä nakkimakkaroilla ei tee mitään*: pitää olla paksuutta ja pituutta. Nih! Parasta on, jos se on U-kirjaimen muotoinen, jotta sen voi "kääriä" kylkien ympäri. Isoa tyynyä on kätsy käyttää oman yläkropan alla sängyssä kirjaa lukiessa**. Ja isompi nääpiö voi harjoitella istumista tyynyn välissä.

*) Sain lainaan imetystyynyn, joka oli liian pieni. Imetystyynyn alle piti aina tunkea toinen tyyny, jotta nahkis nk. ylettyy pöytään. Perse ruvella en kuitenkaan jaksanut alkaa ostaa uutta, joten sinnittelin lötkiksen turvin.

**) Ilmeisesti turhaantuneena liian pieneen imetystyynyyn ja sen antamaan mitättömään tukeen sängyssä lukiessani ostin vauvan synnyttyä itselleni uuden sängyn. (Siis onhan sänky tietysti paljon helpompi ja nopeampi ostos kuin tyyny.) Sellaisen sähkökäyttöisen, jonka selkäosa nousee pystyyn kauko-ohjaimella!  Bzzzzzzz. Ihan kuin olisi vanhainkodissa, kuului miehen kommentti. Hän tyytyikin säilyttämään oman puolikkaansa ilman hissiominaisuutta. Maksoi muuten aivan liikaa, mutta siinä on niin hyvä lukea, että on kyllä jokaisen kruunun arvoinen.

Tunnisteet: ,