Miksi lomailu ilman lasta on mukavampaa?

Kun lomailee ilman lasta, voi herätä silloin kuin huvittaa. Eli voi mennä nukkuumankin silloin kun huvittaa. Nyt herään joka aamu seitsemältä.

Kun lomailee ilman lasta, voi lukea kirjan alusta loppuun kahdella vessatauolla. Vaikka vauva nukkuisikin / olisi mummon vahdittavana, vessassa pitää käydä puolen tunnin välein. Multa meinaa tulla kuset housuun 30 minuutin hölkkälenkilläkin. Ilmeisesti joku "paikka" on vielä edelleen VÄHÄN löysä. Jotain tarttis kai tehdä.

Kun lomailee ilman lasta, voi vetää vaikka kolme olutta putkeen, eikä tarvitse käydä tyhjentämässä rintoja vessan lavuaariin. Tai vessanpönttöön, jos yleisessä vessassa ei ole privaattia käsienpesuallasta.

Kun lomailee ilman lasta, ei tarvitse keksiä kuinka väliaikainen retkisänky - joka painaa noin 20 kiloa - saataisiin liikkeeseen, nääpiötä kun ei huvita nukahtaa mihinkään, mikä ei liiku.

Kun lomailee ilman lasta, voi lähteä minne vaan milloin vaan. Siis jos on rahaa ja puhtaita vaatteita ja ehjä passi. Ennen lasta oli rahaa kun kävi töissä ja puhtaita vaatteita koska kukaan harvemmin oksensi niiden päälle. Nyt kaikkialle lähteminen kestää sata vuotta. Oikein huvittaa lukea joitain muotiblogeja, joiden kirjoittajat (yleensä poikaystävä, ei lapsia ja molemmat tykkää shopata ja laittaa rahaa ulkonäköön) valittelevat "kiirettä ja nopeita, viiden minuutin hätävaatetusratkaisuja". Kuvissa poseeraa kuitenkin aina viimeisen päälle puunattuja suhmusilmiä - ööh anteeksi mikä paniikki? Itse näytän edelleen suurimman osan aikaa jalkapallomutsilta. Mutta eipä se Filippa Koon nahkahame tai virttynyt kasmirhuivi kyllä yksinään pelastaisi tilannetta. Huoh. Tarvitsen unta, uuden vyötärön ja rusketuksen. Jos joku muotiblogisti nyt veti tästä herneet nenään, niin kannattaa muistaa että  oikeastihan olen vain kateellinen, katkera ämmä, jonka perse kasvaa nopeammin kuin Suomen valtion velka.

Kun lomailee ilman lasta, ei tarvitsisi käyttää ihmeellisiä jämävuorokaudenaikoja omiin harrastuksiin kuten lenkkeilyyn ja blogin kirjoittamiseen. Nytkin vois alkaa nukkua ilman epämiellyttävää tunnetta siitä, että kohta pitää taas herätä ja kaivaa tissi esiin.

Onneksi mies liittyy lomaremmiimme  kolmen viikon kuluttua, alan olla jo aika äärirajoilla :D

PS.

Jos jonkun kivan firman edustaja lukee tätä blogia, niin tässä on tilaisuutesi auttaa hädänalaista äitiä! Mulle voi alkaa lähetellä kesävaatteita (tällä hetkellä varminta laittaa kokoa 42 niin ainakin mahtuu) ja väsyneen ihon keväiseen kukoistukseen kutittavia ihorasvoja. Laita myös sellainen hieno käsilaukku, johon mahtuu kestovaippojen lisäksi muutkin romppeet. Sykemittari ois kans kiva, voisi seurata sitä optimaalista rasvanpolttosyketasoa paremmin kun revittelen tuolla Etelä-Karjalan lenkkipoluilla. Lupaan sitten kirjoittaa siitä kaikesta roinasta jonkun mukavan ja mukahauskan tuote-esittelyn. Kiitti paljon!

Tunnisteet: , ,