Vittu kun on kiire

Siis anteeksi kun täällä blogissa ei ole vähään aikaan tapahtunut mitään. On vaan ollut ihan hitonmoinen kiire.

Ensinnäkin, aloitin autokoulun, ja istun kuudesta kymmeneen joka ilta teoriatunnilla 16-vuotiaiden kanssa. Oh my. Tänään on seitsemäs ajotunti; viime kerralla auto sammui keskelle liikenneympyrää (älkää kysykö miten se on mahdollista, mulla on iso KYTKINongelma). Jengi alkoi takana tööttäilemään äänekkäästi. Näytin keskaria. Ajo-opettajaa nauratti.

Toisekseen täällä on tällä viikolla julkaistu 2000-sivuinen talousrikosraportti, jota olen kahlannut läpi hikipanta otsalla. Eilen alkoi uusi tulivuorenpurkaus ja nyt kaikki lentomatkustamiset on ihan vituillaan. Että täältä lähtee nyt tuhkatkin pesästä. Hassua on se, että sitä tuhkaa on kuulemma jo Suomessa asti, mutta täällä Reykjavíkissa, 150 kilometrin päässä tulivuorenpurkauspaikasta ei näy vielä mitään. Puhallan siis kovaa Norjan suuntaan, jotta meidän takapiha ei peittyisi harmaaseen moskaan. Mä  nimittäin juuri haravoin sen!

Vauva onneksi herää enää vain yhden kerran yössä, eli olemme sentään onneksi saaneet edes nukkua... Tilitystä seuraa hetken kuluttua lisää.

Tunnisteet: , ,