Jonossa

Nyt menee lahjakkaasti ohi vauva-aiheen, mutta on vaan pakko avautua. Tänään samasta aiheesta ovat avautuneet ainakin HS, Taloussanomat ja Uusi Suomi. Ja CNN. Katselin uutisia punttisalilla. CNN:ltä tuli viisiminuuttinen uutispätkä siitä, miten iPadia on jonotettu Yhdysvalloissa kauppojen ovilla jopa yön yli. iPadinsa ostanut häiskä kehui toimittajalle kahden minuutin ajan uuden laitteensa ominaisuuksia.

Siis mikä tässä on niin merkittävää, että siitä pitää tehdä näin iso uutinen? Kyse on jumalauta yhdestä teknologiavempeleestä, josta uutisoitiin jo kertaalleen silloin kun Apple julkisti sen. Lähetän kyllä suosionosoitukseni Applelle, joka totta vie osaa markkinoinnin ja peeärrän. On vaan uskomatonta, miten joka ikinen uutistoosa näyttää menevän mukaan tähän ikuisesti jatkuvaan markkinointikampanjaan. Oih, sitä  on hankala saada, sitä on vain rajoitettu erä ja kaikki haluavat SEN!

Joo, mullakin on mäkki, se on paljon parempi käyttää kuin yksikään tähän asti kokeilemani pc. Mutta mulla on Nokian kännykkä, koska haluan saada puhelimen kaupasta silloin, kun tarvitsen sitä. Voin jonottaa, jos jonottamalla saisin jotain tarpeellista ilmaiseksi. Mutta mua ei kyllä saa jonottamaan, jotta voisin ostaa jotain! Siis menisin ilmaiseksi mukaan mainoskampanjaan jonottamalla yön yli jotain tuotetta, josta joutuisin vielä maksamaan jotain?! Ei perkeles, oudoks on mennyt.

Tai sitten vika on täällä päässä. Ehkä musta vaan on tulossa elämästä vieroutunut pirttihirmu.

Tunnisteet: