Näitä lapsi ei ymmärrä

Vauvassa ja aikuisessa on mielenkiintoisia eroavaisuuksia. Tasapuolisuuden nimissä: on muutamia asioita, joita vauva ei voi aikuisessa ymmärtää.

- Aikuisilla ihmisillä on outo tapa muuttaa äänensävyä, kun he puhuvat lapsille. He eivät kuitenkaan lässytä toisilleen.

- Kun pieraisee tai röyhtäisee, aikuiset alkavat valtavasti kehua. Eivät he kuitenkaan kehu toisiaan pieruistaan. Kun kakat tulee vaippaan, aikuiset innostuvat entisestään. Tällainen älyvapaa toiminta alkaa pakostakin naurattaa.

- Ei oikeasti ole kovin siistiä, kun takapuolta pestään keittiön pesualtaassa. Mutta onko paljon vaihtoehtoja? Koitapa itse olla käyttämättä käsiä ja jalkoja ja ottaa suihku!

- Aikuisten mielestä vaippoja sotketaan välillä tarkoituksella. Mutta koita itse syödä pelkkää maitoa kuusi kuukautta putkeen tuubin päästä, joka mahtuu juuri ja juuri suuhusi. Vähemmästäkin suolisto joutuu koville.

- Yöherääminen ei ole kivaa. Mutta on pakko syödä (katso edellinen kohta). Sitä paitsi yhdeksän kuukauden spa-hoidon jälkeen (ruokaa tuli hanasta 24/7) syöminen noin parin tunnin välein on epäreilua.

- Hoitopöydällä tulee vitutusitku. Mutta come on. Kuka haluaa esiintyä pylly paljaana julkisella paikalla? Paitsi ehkä edellisen viestin palautekeskustelussa kommentoinut Tarkastaja Rämänen, mutta sitä ei lasketa...

Tunnisteet: